Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2020

Ακτή Ασημάκη

Χαλάρωση και ηρεμία στα πρότυπα ενός απομακρυσμένου νησιού!!

Ακτή Ασημάκη

Διαμονή σε μια αρμονία με την φύση!!

Ακτή Ασημάκη

Μία εικόνα, 1000 λέξεις!!

Ακτή Ασημάκη

Καταπράσινο περιβάλλον, που κλέβει τις εντυπώσεις!!

Εστιατόριο- Καφέ-Μπαρ

Στην ανατολική πλευρά του συγκροτήματος λειτουργεί εστιατόριο. Το εστιατόριο ‘’ΑΚΤΗ ΑΣΗΜΑΚΗ’’ λειτουργεί απο το 1968, με την τρίτη γενιά πλεον να συνεχίζει μια παράδοση ετών. Μπορει κάποιος να συνδιάσει το γεύμα ή τον καφέ του με ενα δροσιστικό μπανάκι στην πεντακάθαρη και δημοφιλέστερη παραλία του Σουνίου.
Η θέα από την βεράντα του εστιατορίου είναι μοναδική, το απέραντο γαλάζιο κάνει αντίθεση με ένα καταπράσινο κήπο αποτελούμενο απο φοίνικες, πυκροδάφνες, φραγκοσυκιές και άλλα φυτά καθώς επίσης και με την ιστορική μακρόνησο. Στο εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε την ελληνική παραδοσιακή μας κουζίνα. Διαθέτουμε ποικιλία από φρέσκα ψάρια και υπέροχα θαλασσινά, ποικιλία κρεατικών της ώρας και μαγειρευτά πιάτα ημέρας. Επιπλέον μπορείτε να δροσιστείτε με διάφορα αναψυκτικά, αφεψήματα, κρασιά και άλλα αλκοολούχα ποτά. Επιπλεόν λειτουργεί καφέ-μπαρ στο εσωτερικό του εστιατορίου, για καφέδες και ποτά, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε μαζί σας για να τα απολάυσετε στην διάσημη παραλία μας.

Το μοναδικό περιβάλλον δίνει την αίσθηση σε κάποιον ότι βρίσκεται σε ενα τροπικό νησι, μόλις λίγα χιλιόμετρα απο το σπίτι του, κανοντας τον να το απολαύσει με τις γεύσεις μας. Τέλος, ο χώρος μας προσφέρεται για την διοργάνωση καθε μορφής κοινωνικής εκδηλωσης (βαφτίσεις, γάμους, παιδικά πάρτυ κ.α).


Βρες μας!!!

show1Ανακάλυψε την άλλη πλευρά της Αττικής.Την μαγευτική πλευρά!!

show3Απόλαυσε τις μοναδικές γεύσεις της παροσιακής ελληνικής κουζίνας!!

show2 Συνδύασε την γαλήνη και την ηρεμία, με ένα ταξίδι στην Ελληνική Ιστορία!!!